Lucija Admin
Broj postova : 6114 Join date : 08.12.2009 Age : 30
| Naslov: Shakira želi "da hobotnica nije pogriješila" sub srp 10, 2010 3:58 pm | |
| Kolumbijska pjevačica Shakira, zvijezda svečanosti zatvaranja Svjetskog prvenstva, želi da se hobotnica nije zabunila u vezi utakmice Nizozemska-Španjolska.Naime, njemačka hobotnica Paul predvidjela je pobjedu Španjolske za utakmicu koja će se sutra održati. Evo što je Shakira izjavila tijekom FIFA interviewa: "Moram priznati da, kao Hispanjolka, imam moralnu obvezu podržati Španjolsku, ali, osim toga, imam dobre prijatelje u momčadi. Želim najbolje Španjolskoj i da hobotnica nije pogriješila."Shakira je istaknula: "Obje momčadi su nevjerojatne. Nizozemska nije izgubila niti jednu utakmicu i svidjele su mi se sve akcije Davida Ville i Piqué, koji dobro igra obranu. Sneijder je također vrlo dobar, kao i Leo Messi, kojeg sam skoro zaboravila."S obzirom na utakmicu za treće mjesto; Urugvaj-Njemačka, poželjela je "svu sreću Urugvaju", zemlji u kojom ima nekretninu gdje je stvorila službenu himnu Svjetskog prvenstva, pjesmu "Waka Waka". "Provodila sam nekoliko dana na svojoj farmi u Urugvaju i jednog dana, dok sam se šetala po spremištu kukuruza, na pamet mi je pala pjesma 'Waka Waka'. Kad sam stigla kući, rekla sam: 'Već je imam.' Snimila sam verziju samo s gitarom i shvatila sam da je vrlo moćna", objasnila je kolumbijska pjevačica. IZVOR:As.com | |
|