Hannah Admin
Broj postova : 1338 Join date : 07.12.2009 Age : 35 Lokacija : Shakiland
| Naslov: KT Tunstall ipak nije napala Shakiru zbog "She Wolf" videa pon kol 02, 2010 1:56 pm | |
| Jučer smo objavili informaciju da je pjevačica KT Tunstall oštro iskritizirala Shakiru zbog njezinog "She Wolf" videa, no čini se kako je ta informacija lažna.Naime, mnoge internetske stranice tvrdile su da je KT Tunstall ovo izjavila za Shakirin video: "Postoje malene djevojčice koje gledaju stvari neprimjerene svojim godinama. Shakirin video me je zapravo šokirao, a mene nije lako šokirati. Bilo je to kao 'pokazuješ mi one ženske dijelove koje javnost ne bi trebala vidjeti. Nisam to tražila.' To je šokantno, ali čini se da moraju šokirati kako bi privukli pozornost", no Škotska pjevačica je negirala ovu izjavu. Evo što je poručila svim Shakirinim obožavateljima: "Bok, ludi Shakirini obožavatelji! Mislim da je ona nevjerojatno talentirana. Tabloidi izmišljaju svakakve gluposti. Ne vjerujte svemu što pročitate."Mnoge je začudilo to što je ugledna stranica DailyRecord.co.uk objavila ovu informaciju. | |
|