Lucija Admin
Broj postova : 6114 Join date : 08.12.2009 Age : 30
| Naslov: Shakira i bollywoodska zvijezda Shah Rukh Khan uto srp 13, 2010 8:05 pm | |
| Cijeli svijet je oduševljen divom Shakirom, pa tako i bollywoodska zvijezda Shak Rukh Khan."Shakira je prekrasna, milostiva i apsolutno topla osoba. Bila je tako draga prema djeci. Mi smo njezini obožavatelji života!", Shak Rukh je napisao na svojoj Twitter stranici. "... bila je tako ponizna i stvarna. Zbog toga je takva rock zvijezda... rekla je moje ime s prekrasnim naglaskom, također. Nikad nisam više bio uzbuđen prilikom upoznavanja rock zvijezde... moja supruga i kći je obožavaju... kao i otac te sin", dodao je. Glumac je čak i objavio slike Shakire s njime i njegovom obitelji. Bollywoodska zvijezda, njegova supruga Gauri i djeca - Aryan i Suhana pozirali su s pop zvijezdom Shakirom u Južnoj Africi. Nakon toga, Shak Rukh je Shakira poslao sljedeću poruku: "Mnogo ti hvala na tvojoj ljubaznosti. Ti si nevjerojatna zvijezda. Djeca me sada doživljavaju kao velikog junaka. Bog te blagoslovio. S ljubavlju, Srk."IZVOR:Mid-day.com | |
|