Lucija Admin
Broj postova : 6114 Join date : 08.12.2009 Age : 30
| Naslov: Objavljena knjiga Shakirinog oca: pjevačica napisala predgovor pon pro 05, 2011 11:34 pm | |
| Danas je objavljena knjiga Al viento y al azar, čiji je autor William Mebarak, Shakirin otac.Knjiga sadrži mladenačke ljubavne priče, izmišljene priče i tekstove o mjestu kojeg pisac zna i gdje živi: Barranquilla. Kolumbijska pjevačica Shakira ne samo da je danas prisustovala predstavljanju knjige u Bogoti, već je napisala predgovor za ovu knjigu, a evo što o tome kaže njezin otac: - Citat :
- Pročitao sam predgovor i bio sam fasciniran. U Shakiri postoji pisac. Vrlo je strukturirana kao pisac. Shakira nije samo pjevačica; napisala je stvari od kojih sam ostao otvorenih usta. Rekla mi je: 'Tatice, napisat ću predgovor', a ja sam joj rekao: 'Dobro, ljubavi moja'. Kad je završila, rekla mi je da je spreman, ali nije prihvaćala nikakve izmjene i tako je bilo.
U interviewu se otac pjevačice osvrnuo na priznanje koje joj je Latin Grammy uručio za Osobu godine te zvijezdu koju je dobila na Holivudskoj šetnici slavnih. - Citat :
- Kako ste se osjećali dok ste pjevali Shakiri Mi niña bonita na dodjeli priznanja Latin Grammya?
- Za mene je bilo iznenađenje što su me izabrali za to. Ljudi iz Sonya su mi ponudili takvo odavanje počasti, a ja sam bio u strahu od samoga početka, no smirio sam se. U Miamiju sam bio na probi i još dva puta nakon toga s orkestrom koji me pratio na sam dan događaja. Bilo je prekrasno! - Citat :
- Kako ste primili njezinu zvijezdu slavnih u Hollywoodu?
- Za nas je to bilo nešto dugo očekivano, željeno i napokon se dogodilo da i Shakira dobije takvo priznanje jer ona jedva ima vremena. Od tamo smo otišli u Las Vegasu na ceremoniju koju su joj pripremili. IZVOR: elheraldo.co | |
|