Lucija Admin
Broj postova : 6114 Join date : 08.12.2009 Age : 30
| Naslov: Shakira posjetila dvojezičnu školu u Jeruzalemu uto lip 21, 2011 9:32 pm | |
| Shakira, zastupnica globalnog obrazovanja i ambasadorica dobre volje UNICEF-a danas, 21. lipnja, posjetila je dvojezičnu školu Max Rayne Ruku pod ruku u Jeruzalemu.Kolumbijka se sastala sa židovskim i palestinskim učenicima, koji koriste dvojezično obrazovanje kao sredstvo mira, kako bi razgovorali o moći obrazovanja. Pjevačica je obišla školu u kojoj svaki razred ima dva učitelja (židovskog i palestinskog) na dva jezika (arapskom i hebrejskom). - Citat :
- "Moj posjet ovdje u Jeruzalemu nadanjujućoj školi Max Rayne, u kojoj učenici uče pričajući na arapskom, kao i na hebrejskom, igrajući se bez razlike, samo me podsjetio, opet, da najvažnije odluke koje možemo donijeti za bolje sutra jesu kako odgajati i obrazovati našu djecu."
- Citat :
- "Uvjerena sam, kao i mnogi ljudi, da je ulaganje u obrazovanje najbolja strategija za postizanje mira i globalne stabilnosti, i to što prije, to bolje. Rano ulaganje u obrazovanje, dječju prehranu i osnovnu zdrastvenu zaštitu od rođenja do dobi od 6 godina jesu neophodne stvari za razvijanje fizičkih kvaliteta djece za učenje; kako bi dobro prošli u razredu i životu."
IZVOR: prensalatinalasvegas.com Slike iz škole pogledajte na forumu klikom OVDJE! | |
|