Lucija Admin
Broj postova : 6114 Join date : 08.12.2009 Age : 30
| Naslov: Shakira rasplesala igrače Barcelone i proslavila s njima naslov prvaka pon svi 30, 2011 10:36 am | |
| Budući da je Barcelona pobijedila Manchester United u Ligi prvaka (3-1), Shakirin koncert samo dan poslije utakmice bio je prava proslava. Kolumbijka se na katalonskom obratila publici: "Dobra večer, Barcelona", a nije propustila priliku izraziti sreću i zadovoljstvo što s njima može proslaviti naslov prvaka: "Tako sam sretna što sam u Barceloni, i to pogotovo na današnji dan za slavlje. Hvala vam što činite da se osjećamo kao kod kuće jer Barcelona sada i jest moj novi dom."Tijekom izvedbe hita "Suerte", na pozornici su joj se umjesto obožavateljica pridružili igrači Barcelone, među kojima i, naravno, njezin dečko Gerard Piqué. Golupčići su još jednom tako pokazali da su zaljubljeni preko ušiju, a Shakira je zbog Piquéa promijenila dijelove teksta nekih svojih pjesama: - Citat :
- Si es cuestion de confesar, gracias al número 3, ahora entiendo de fútbol, no pregunten cómo fue, pero desde que lo vi, cada día sale el sol...
- Citat :
- Yo soy loca por mi Piquè
Slike s koncerta, kao i video plesa s igračima Barcelone, pogledajte klikom OVDJE! | |
|