Broj postova : 2506 Join date : 08.12.2009 Age : 31
Naslov: Shakira @ Lopez Tonight - 18. listopada uto lis 19, 2010 7:26 pm
Shakira je jučer, 18. listopada, bila gost emisije "Lopez Tonight".
O VIDEU ZA SINGL "LOCA" "Bilo je tako zabavno snimati video. Dva dana prije nego smo snimili video, imali smo potpuno drukčiji plan. Htjeli smo napraviti crno-bijeli video u studiju, no nisam se osjećala udobno s time. Zato sam nazvala producenta dva dana prije snimanja i rekla sam mu: 'Slušaj, Jaume...', on je moj dragi prijatelj... 'ne osjećam ovo jer ne predstavlja duh pjesme', bla, bla, bla... Da skratim priču, završili smo potpuno promijenivši priču. Jednostavno sam mu rekla: 'Izađimo na ulice Barcelone i snimajmo cijeli dan. Što god se dogodi, dogodi se. To ćemo snimiti i tako smo završili s videom. Nismo imali dozvolu od grada za snimanje ovog videa. Završila sam uskočivši u javnu fontanu i vozeći se na motoru s potpunim strancem, bez kacige. Vjerojatno će me tužiti kada se vratim na posao. Nisam htjela uništiti frizuru. Sve je to zbog kose! I da, to sam ja! Luda mi je srednje ime. Na kraju večeri sam završila uskočivši u more s hrpom ljudi koji su bili na plaži, s obožavateljima i sa znatiželjnima. Bilo je odlično. Bilo je to najbolje iskustvo u mome životu. Mislim da se u glazbi radi o spontanosti. Odbijam izgubiti to stajalište u svom životu."
O POČECIMA, KRŠENJU ZAKONA, VOŽNJI AUTOMOBILA Počela sam pisati svoje prve pjesme kada sam imala osam godina. Do desete godine, već sam radila lokalne turneje po malim gradovima blizu Barranquille, gdje sam se rodila. Počela sam putovati s roditeljima i zarađivati svoje prve novce. Znam da sam jako željela automobil. Do svoje petnaeste godine, željela sam imati svoj prvi automobil. Nisam željela proslavu za svoj 15. rođendan. Samo sam željela automobil i biti u mogućnosti voziti do škole. I tako sam kupila ogromni Omega 66 plavi automobil. Nije dobro vozio. Uvijek sam ga morala gurati. S 15 godina baš i ne možeš voziti automobil. Inače se poprilično držim zakona, no tada sam imala lažnu vozačku dozvolu. Nisam mogla čekati još godinu dana. Još uvijek idem na turneju s roditeljima. Volim kad su moji roditelji uz mene. Nisu sa mnom za vrijeme svakog koncerta, ali prisustvovali su nekoliko koncerta koje sam nedavno održala u sklopu turneju po SAD-u. Bili su sa mnom u Miamiju, Orlandu, Fort Lauderdaleu. Bili bi i došli Los Angeles, ali misle da je to predaleko za njih. Vozim cijelo vrijeme. Volim voziti. Kad sam god ovdje u Los Angelesu, unajmim automobil i sama ga vozim. Mojoj menadžerici se to ne sviđa jer misli da sam previše spora, ali u Los Angelesu sam, pa moram biti oprezna. Nisam se naviknula na pravila grada. Obožavam brzinu, ali ne, ne potičem nikoga da brzo vozi.
O HIMNI SVJETSKOG PRVENSTVA "WAKA WAKA" Cijelo Svjetko prvenstvo bilo je jedno od najnevjerojatnih iskustava mog cijelog života. Dobila sam priliku nastupiti s pjesmom na Kick-off koncertu, ali i u finalu. Postala sam ozbiljni obožavatelj nogometa. Možete me pitati bilo što o nogometu, objasnit ću vam odmah. Sada sam sva u nogometu! Kada sam prvi put došla u Južnu Afriku, sjećam se da su me časnici za imigraciju primili plešući 'Waka Waka'. Bila je to najčudnija stvar ikad jer znate kakvi su oni obično. Žele vidjeti što nosite u torbi, ali su bili u 'Waka Waka' raspoloženju oko mene.