Lucija Admin
Broj postova : 6114 Join date : 08.12.2009 Age : 30
| Naslov: Shakira izdaje novi album: "Za mene izlazi sunce!" sub lis 16, 2010 2:20 pm | |
| Nakon uspjeha "Waka Waka" na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, Shakira se vraća s novim albumom, "Sale El Sol", koji će izaći u prodaju 19. listopada. Kolumbijska pjevačica se trenutno nalazi na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama. U studenom započinje svoju turneju po Europi, a u Španjolskoj će nastupiti u Madridu, Bilbaou i Barceloni. Naslov novog albuma "Sale El Sol" zvuči vrlo optimistično. Osjećaš li se tako?SHAKIRA: Da, naravno, ovo je bila dobra godina i osjećam da me ove godine sunce obasjava više nego ikad. Iskustvo sa Svjetskog prvenstva mi je donijelo toliko odgovora... Sada znam mnogo kao pjevačica i o mom odnosu s drugim ljudima koji slušaju moju glazbu. Mnoge mi stvari sada imaju više smisla, nego prošle godine. Zbog toga se čovjek osjeća dobro. I nove pjesme održavaju to vrijeme i htjela sam podijeliti taj osjećaj. Želim da sunce sija za sve. Klikom OVDJE pročitajte ostatak interviewa, saznajte koja je Shakiri pjesma posebno prirasla srcu, zašto tijekom turneje nastupa s coverom pjesme 'Nothing Else Matters' i mnogo više. | |
|