| Pitanja, prijedlozi, problemi... | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Hannah Admin
Broj postova : 1338 Join date : 07.12.2009 Age : 35 Lokacija : Shakiland
| Naslov: Pitanja, prijedlozi, problemi... sub pro 12, 2009 8:39 pm | |
| Dobrodošli na službeni hrvatski Shakira forum - Shakira, no hay nadie como tu!Bez obzira namjeravate li se registrirati ili ne, ovo je slobodna tema za bilo kakav problem, pitanje ili prijedlog! Lijep pozdrav.
Zadnja promjena: Hannah; sub oľu 19, 2011 2:41 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Rossy
Broj postova : 324 Join date : 04.01.2010 Age : 29
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... ned vel 21, 2010 11:30 pm | |
| Eiii kako da stavim sliku za profilnu?! | |
|
| |
Lucija Admin
Broj postova : 6114 Join date : 08.12.2009 Age : 30
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... pon vel 22, 2010 11:16 am | |
| - Uđi u profil (klikom na "Profile" u gornjoj izbornoj traci") - izaberi opciju uređivanje za "Avatar" (ako želiš avatar) ili "Potpis" (za potpis) ZA AVATAR: - uploadaj sliku s računala ili uzmi kod kad uploadaš neku sliku putem npr. Tinypic-a.comZA POTPIS: - uploadaj sliku s računala opet preko Tinypic-a.com- uzmi drugi kod po redu koji sadrži [IMG][/IMG] Ako i dalje imaš problema sa stavljanjem avatara i potpisa, samo to ovdje uploadaj i mi ćemo ih staviti za tebe. | |
|
| |
Rossy
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... sub svi 22, 2010 12:20 am | |
| - Lucija je napisao/la:
- - Uđi u profil (klikom na "Profile" u gornjoj izbornoj traci")
- izaberi opciju uređivanje za "Avatar" (ako želiš avatar) ili "Potpis" (za potpis)
ZA AVATAR: - uploadaj sliku s računala ili uzmi kod kad uploadaš neku sliku putem npr. Tinypic-a.com
ZA POTPIS: - uploadaj sliku s računala opet preko Tinypic-a.com - uzmi drugi kod po redu koji sadrži [IMG][/IMG]
Ako i dalje imaš problema sa stavljanjem avatara i potpisa, samo to ovdje uploadaj i mi ćemo ih staviti za tebe. eii meni ne piše avatar! :' ( znan da san glupa, ali nezz kako stavit sliku i nemogu nać 'avatar' u profil | |
|
| |
Lucija Admin
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... sub svi 22, 2010 12:25 am | |
| 'Avatar' se nalazi u redu odmah ispod 'Messages' i 'Log out' kad uđeš u 'Profile'. Ako opet ne razumiješ gdje je, ponavljam, samo mi daj link slike i ja ću ti je staviti za avatar ili potpis, ovisno o tome što želiš. | |
|
| |
Rossy
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... sub svi 22, 2010 2:23 am | |
| | |
|
| |
Lucija Admin
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... sub svi 22, 2010 2:15 pm | |
| Uspjela sam ti staviti avatar, ali čini se da ti moraš sama staviti potpis. Ponavljam ti kako se to radi. 1. uđi u 'Profile' u glavnom izbornoj traci 2. iznad 'Osnovni podatci - See my profile' imaš još jednu izbornu traku koja sadrži Info | Postavke | Potpis | Avatar | Friends and foes | Topic being watched 3. klikneš na postavku 'Potpis' i u prazan pravokutnik zalijepiš ovaj kod IMG] https://2img.net/h/oi48.tinypic.com/2ppzfhz.jpg[/IMG] NAPOMENA! Dodaj još na početak zadnjeg koda za sliku ovo [ (ja to nisam mogla sad dodati jer bi se učitala slika. P.S. ako imaš opet nekakvih pitanja, samo pitaj, a ako se ne želiš s ovim mučiti, pošalji mi putem PM svoju lozinku i ja ću ti staviti potpis. | |
|
| |
Rossy
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... sub svi 22, 2010 7:59 pm | |
| - Lucija je napisao/la:
- Uspjela sam ti staviti avatar, ali čini se da ti moraš
sama staviti potpis.
Ponavljam ti kako se to radi.
1. uđi u 'Profile' u glavnom izbornoj traci
2. iznad 'Osnovni podatci - See my profile' imaš još jednu izbornu traku koja sadrži Info | Postavke | Potpis | Avatar | Friends and foes | Topic being watched
3. klikneš na postavku 'Potpis' i u prazan pravokutnik zalijepiš ovaj kod IMG]https://2img.net/h/oi48.tinypic.com/2ppzfhz.jpg[/IMG]
NAPOMENA! Dodaj još na početak zadnjeg koda za sliku ovo [ (ja to nisam mogla sad dodati jer bi se učitala slika.
P.S. ako imaš opet nekakvih pitanja, samo pitaj, a ako se ne želiš s ovim mučiti, pošalji mi putem PM svoju lozinku i ja ću ti staviti potpis. Evo poslat ću ti svoju lozinku xD Sry ja se ne razumijem u ovu tehniku xD pa tako da znaš xD Hvala ti puno za profilnu!!! Volin te ^_^ | |
|
| |
Lucija Admin
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... sub svi 22, 2010 8:15 pm | |
| Eto, Rossy, tvoj problem je riješen. Kad poželiš promijeniti avatar i sliku, samo mi pošalji ponovno linkove slika. I da, ako želiš da ti potpis bude centriran kao i moj, i to mi samo reci. | |
|
| |
Rossy
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... ned ruj 12, 2010 11:12 pm | |
| oprostite zašto nemogu neke slike vidjeti, i nemogu čak ni vidjeti biografiju o shakiri koju ste stavili? ovo mi se pojavilo: Samo administratori/ce moľe/gu čitati teme/postove. | |
|
| |
Lucija Admin
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... ned ruj 12, 2010 11:56 pm | |
| Provjerila sam još jednom dozvole tog podforuma i sve bi ti trebalo biti u redu jer je stavljeno da članovi mogu vidjeti sadržaj, pa tako i slike.
Kad uđeš u koju godinu ti to piše? | |
|
| |
Jela
Broj postova : 1 Join date : 17.03.2011
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... čet oľu 17, 2011 9:43 pm | |
| Kako da stavim avatar na profil? | |
|
| |
Lucija Admin
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... čet oľu 17, 2011 9:49 pm | |
| Već iznad stoji objašnjenje, ali evo opet: - Uđi u profil (klikom na "Profile" u gornjoj izbornoj traci") - izaberi opciju uređivanje za "Avatar" - uploadaj sliku s računala ili uzmi kod kad uploadaš neku sliku putem npr. Tinypic-a.com Ako ne uspiješ, pošalji mi putem privatne poruke link slike koju želiš staviti i ja ću je uplodati umjesto tebe. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja, prijedlozi, problemi... | |
| |
|
| |
| Pitanja, prijedlozi, problemi... | |
|