Lucija Admin
Broj postova : 6114 Join date : 08.12.2009 Age : 30
| Naslov: Shakira o novom albumu "Sale El Sol" ned kol 01, 2010 1:42 pm | |
| Pjevačica Shakira i dalje nastavlja govoriti o svom nadolazećem "Sale El Sol" albumu."Ovaj album je dug kojeg imam prema samoj sebi. Moja je želja uvijek bila, nakon što sam prošla toliko u svojoj karijeri, opet se vratiti izvornim tekstovima i ritmovima iz Pies Descalzos i Donde Están Los Ladrones ere, ali s utjecajem i karakteristika moje trenutne karijere. Zato sam odlučila uključiti i pjesme na engleskom jeziku. Mislim da imam najbolji album u svojoj karijeri", zadovoljno je izjavila. IMA LI ALBUM VEĆ PREDVIĐEN DATUM IZLASKA?To će biti krajem godine. Ideja je takva da se turneja može podijeliti u dva dijela, tj. na europsku i američku turneju s pjesmama koje predstavljaju moje albume na engleskom jeziku, i to posebno moj najnoviji 'She Wolf' album, kao i pjesme na španjolskom jeziku koje me poistovjećuju s publikom. Drugi dio je rezerviran za Latinsku Ameriku i za predstavljanje "Sale El Sol" albuma. ZAŠTO NAZIV 'SALE EL SOL'?Sunce sja za sve, a kad izađe, naše tijelo ga prima sa zadovoljstvom. Kada sunce izađe, znamo da smo spremni za novi dan, spremni smo izaći i živjeti, dati sve za sve, raditi i uživati. Ovaj album je ispunjen čistim i pozitivnim duhom sunca i on, baš kao i sunce, ima svoja ograničenja, slobodan je i blistav.Ostatak interviewa pročitajte klikom OVDJE. | |
|